Meteen naar de inhoud

Wilma Brouwer kunst & interieur

Actief: 50 km rondom Arnhem – Gelderland

Wilma brouwer - kunst - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp

Hi mijn naam is Wilma Brouwer, naast interieurontwerper ben ik ook interieurcoach om verschillende redenen.

  • Mijn klanten hebben vaak een best uitgesproken smaak, maar zij komen er net niet helemaal uit of ze durven net die stap niet te zetten.
  • Of ze missen kennis. Kennis van wat er te krijgen is op de markt, ruimtelijk inzicht wat ontbreekt etc.
  • Ook kan het zijn dat mensen alleen kleuradvies willen of iets anders kleins willen wat in twee uur met een half uur voor- en na-werk te doen is.
  • Of mensen willen mij eerst beter leren kennen.


Hoe ben ik op hoge leeftijd, ik zal het zelf maar zeggen;-), nog tot deze stap gekomen?
Ik heb gewoon heel lang nodig gehad om mijzelf te ontwikkelen en te ontdekken waar mijn talenten liggen en om voor mijzelf te kunnen gaan staan.

Ik ben begonnen in de zorg. Daarna heb ik mij in het zelf maken van kunst en in de reiswereld begeven (Nepal en Tibet). Dit werd uitgebreid als docente in het kunstonderwijs aan volwassenen. (VABK in Zeist). Door de crisis in 2009 is dit allemaal gestopt. Mijn BIG-registratie was ondertussen verlopen. Ik kom uit een ondernemersgezin en dus dacht ik ‘dan zal ik de stap maar wagen’. Dat bleek ik veel moeilijker te vinden dan ik had verwacht. Die stap heb ik in eerste instantie geprobeerd met kunst te maken, daarna heb ik dit als coach in de spirituele richting gezocht (Zijnsoriëntatie) in combinatie met creativiteit. Dat schoot allemaal niet echt op. Tot ik mijn eigen huis had verbouwd en ineens een heleboel mensen mijn advies in wilden winnen over hun inrichtingen. Dat lijkt mij ook heel leuk maar dan ga ik wel een opleiding doen om hier meer lijn en structuur in aan te brengen. Zo gezegd, zo gedaan en ik merk dat ik hier ook echt het meest blij van wordt. Ik denk omdat ik in dit werk al mijn kwaliteiten kwijt kan. Mijn creativiteit, mijn sociale bewogenheid omdat ik met dit werk in contact met mensen ben. Dus ik ga vrolijk verder om mijzelf te ontwikkelen als professional in de interieurwereld met als specialiteit -interieurs als uitdrukking van jou. 

Wat heb ik de klant te bieden?
Veel voor wie een persoonlijk en wat gewaagd interieur wil hebben.
Persoonlijk houdt in dat je interieur een uitdrukking is van jou, met plek voor spullen waar jij een emotionele binding mee hebt of die je gewoon mooi vindt.
Persoonlijk houdt ook in dat het huis dienend is aan wat jij erin wil doen en dat het praktisch en veilig is.

In mijn ontwerpproces sta jij altijd centraal. Uiteindelijk wil ik dat jij je er de koning of koningin in kan voelen.
Ik werk het liefste met verschillende stijlen door elkaar en zorg dat er toch een harmonieus geheel ontstaat. De verschillende stijlen maken het spannend en het persoonlijke maakt dat je er lang mee doet en dat het in die zin in ieder geval duurzaam is.
Het zijn unieke ontwerpen met aandacht voor ruimten, vormen, lichtval en speelsheid. Ruimten alsof ze door de tijd heen zijn ontstaan.
Ik ben een creatieve denker, ik zie de mogelijkheden van een huis, maak gerust een andere indeling door een (niet dragend) muurtje wat te verplaatsen of een deur andersom te laten draaien. Waar gewenst ontwerp ik meubels op maat. Ik heb ervaring met herenhuizen, appartementen, vakantiehuizen, woonboot, nieuwbouwhuis, keukens en badkamers, en pipowagens.
Ik ben een groot fan van kleur, behang en kunst.

Wilma brouwer - kunst - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp
Wilma brouwer - kunst - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp
Wilma brouwer - kunst - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp

Inschrijven interieuradvies Wilma Brouwer

Via onderstaand formulier is het mogelijk om interieuradvies aan te vragen bij Wilma – Wilma Brouwer Kunst & Interieur. Na de aanmelding zal zij zo spoedig mogelijk contact opnemen om het verdere verloop te bespreken en een afspraak te maken.


Totaal