Meteen naar de inhoud

KLC Design

Actief: 50 km rondom Veldhoven – Noord-Brabant

Christa - KLC design - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp

Voor ADVIES, ONTWERP en BEGELEIDING bij de bouw en inrichten van een woning of bedrijfsruimte ben je bij KLC Design aan het juiste adres.
Christa Volkers is de Interieur professional achter KLC Design. Ik werk vanuit de regio Eindhoven, waar ik ook woon met mijn partner en tweeling dochters.
De juiste sfeer creëren zodat iedereen zich goed voelt in een ruimte. Dat staat voor mij centraal. Ieder mens en iedere organisatie is anders. Iedere klant heeft dan ook andere behoeften en wensen. Dat kan zijn een sfeervol thuis creëren of een werkomgeving die past bij de identiteit van de organisatie.
Mijn betrokkenheid en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat we samen tot het gewenste resultaat komen. Persoonlijk contact met regelmatig overleg vind ik dan ook heel belangrijk.
De balans vinden tussen de kleuren, de materialen en hun verschillende texturen, de indeling, de verlichting, aangevuld met persoonlijke items. Het zorgt ervoor dat het interieur klopt. Het interieur moet tijdloos en vooral goed passend zijn. En het wordt met oog voor detail ontworpen.

Zelf houd ik van ruimte, licht, kleur en materialen met natuurlijke texturen. Het ontwerpen, begeleiden en samenwerken vind ik heerlijk om te doen.
KLC Design ontwerpt stijlvolle, en praktische interieurs met een persoonlijk touche waarin jij je optimaal kunt ontspannen.
Indeling – Wandbekleding – Jaloezieën – Vloeren – Verlichting – Meubelen – Shoppen.

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om te kijken of er een klik is. Dat doen we met een persoonlijke kennismaking aan huis of online.
Tijdens het kennismakingsgesprek worden kort de interieur of werkplek wensen besproken. En wat ik voor jou als klant kan betekenen.
Samen creëren we de juiste balans en beleving in een ruimte. Hiervoor stel ik het zorgvuldig georganiseerde plan samen. Dat ik aan huis of online presenteer. En wat jij als klant in boekvorm inclusief de originele ontwerpen ontvangt. 
Vervolgens kun zelf aan de slag of met de begeleiding van mij en mijn netwerk met het transformeren van de ruimte naar de juiste beleving.

Christa - KLC design - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp
Christa - KLC design - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp
Christa - KLC design - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp

Inschrijven interieuradvies KLC Design

Via onderstaand formulier is het mogelijk om interieuradvies aan te vragen bij Christa – KLC Design. Na de aanmelding zal zij zo spoedig mogelijk contact opnemen om het verdere verloop te bespreken en een afspraak te maken.


Totaal