Meteen naar de inhoud

Durven doen interieuradvies

Actief: 50 km rondom Westervoort – Gelderland

Carolin - durven doen - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp

Hoi, ik ben Carolin Kreschnak en woon met mijn gezin in het Gelderse Westervoort. Daarnaast ben ik trotse eigenaar van Durven Doen Interieuradvies.
De naam van mijn onderneming is niet het meest voor de hand liggend maar het geeft wel weer wat mijn missie is… Durven Doen!
Durven Doen in de breedste zin van het woord. Voor de een is een andere kleur op de muur al best wel spannend en een ander geeft ‘carte blanche’.
Alles is goed! Zolang jij je comfortabel en THUIS voelt.
Ik wil je laten zien dat een mooie mix van kleuren en materialen tot verrassingen kan leiden…. De juiste combinatie is belangrijk.
Het gesprek met je aangaan en jouw verhaal horen. Even in je leven stappen en vanuit mijn kracht en kennis een persoonlijk advies geven. Om jou te ontmoeten en samen iets moois te maken, moet ook ik…. Durven Doen!
Het ontdekken van mijn liefde voor Interieur kwam een aantal jaar geleden op gang en heeft zich ontwikkelt tot mijn grootste passie.

De eerste jaren van mijn carrière was ik werkzaam in de internationale logistiek waar ik trainingen over de hele wereld mocht geven. Tijdens deze reizen leer je verschillende mensen en hun gewoontes kennen. Met elkaar doelen stellen en van elkaar leren. Ik merkte dat deze verbinding steeds centraler ging staan in mijn leven. Deze ruime ervaring neem ik mee om een passende oplossing voor iedereen te vinden.
Daarnaast hou ik ontzettend van bakken & koken en gezelligheid met vrienden en familie. Lekker samen eten aan een lange tafel vind ik heerlijk en natuurlijk mogen de spelletjes avonden niet ontbreken. Je kunt me wakker maken voor… de kwarktaart van mijn moeder!
En natuurlijk moet er ook af en toe gesport worden om van al dat lekkers te kunnen blijven genieten.😉

Ik vind het heerlijk om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen om voor jou een passend ontwerp te maken waar je je fijn en comfortabel voelt, ik werk graag met mooie materialen zoals behang, natuursteen, hout en prachtige stoffen. Een onverwachte mix & match geven vaak een bijzondere twist!
Durf jij het aan? Natuurlijk!

Wil je graag interieuradvies van Carolin?
Schrijf je hieronder in:

Carolin - durven doen - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp
Carolin - durven doen - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp
Carolin - durven doen - interieurprofessionals platform - interieuradvies - interieurontwerp

Inschrijven interieuradvies Durven Doen

Via onderstaand formulier is het mogelijk om interieuradvies aan te vragen bij Carolin – Durven Doen Interieuradvies. Na de aanmelding zal zij zo spoedig mogelijk contact opnemen om het verdere verloop te bespreken en een afspraak te maken.


Totaal